OVER ONS:

 

De lessen binnen Judoschool Hensema (Rijkserkend en aangesloten bij de Judo Bond Nederland) worden gegeven door een deskundig en ervaren judotrainer(s). Ook bij de diverse judo toernooien zorgen wij voor begeleiding van de deelnemende judoka’s. Op ieder toernooi is er namelijk een vertegenwoordiger van de judoschool aanwezig die de judoka’s begeleidt. Met medaillewinnaars op de Districtkampioenschappen -12 en -15 en deelnemers aan de NK –15 hebben de judoka’s van Judoschool Hensema zich goed kunnen profileren de afgelopen twintig jaar en zijn de prestaties niet on opgemerkt gebleven.

 

Twee keer per seizoen kunnen de judoka’s meedoen aan een examen en daar het geleerde, beloond zien worden met een slip of een andere volgende band (Kyu graad). Als je een volgende band weet te behalen, krijg je hier tevens een kyu-graad diploma voor.

Ook stimuleren wij als judoschool deelname en betrokkenheid bij neven activiteiten. Daarbij denkend aan: judokampen (recreatief), trainingskampen (wedstrijd), toernooi in het buitenland, excursie naar Grand prix toernooien of een andere activiteit waarbij de saamhorigheid en het bevorderen daarvan hoog in het vaandel staat.